Cumartesi28.09.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
19 Ağustos 2015 - 07:50:35

Galatasaray- Real Madrid maçı sonucu

Galatasaray, Santiago Bernabeu Kupası kapsamında Real Madrid ile oynadığı maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.
Galatasaray- Real Madrid maçı sonucu 0 Galatasaray, Santiago Bernabeu Kupası kapsamında Real Madrid ile oynadığı maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Deplasmanda oynanan maça sarı-kırmızılı ekip; Muslera, Tarık, Koray, Hakan, Lionel Carole, Selçuk, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Sneijder, Podolski, Umut Bulut 11'i ile çıktı. Mücadelede ilk yarı Real Madrid'in üstünlüğü ile tamamlandı. Nacho'nun 18. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Real Madrid, ilk yarıda skoru belirleyen taraf oldu.

Galatasaray 2. yarıda eşitliği Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ile sağladı. Sneijder'in 52. dakikada attığı golle durum 1-1 oldu. Mücadelenin son dakikalarında Real Madrid bir kez daha öne geçti. 81. dakikada Marcelo ağları havalandırarak skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşma Real Madrid'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

UTLAR PRADES, BERLİN, veba romanı özeti, kiraz tetra, engelli vatandaşlar için yapılması gerekenler, trabzonspor haberleri, gaziantep uçak bileti, diriliş ertuğrul ikinci bölüm, dokap bölge planı, roma fiumicino firenze, şahin sucukları son reklamı, pilav bulgur tarifi, anadolu partisi bakırköy, galatasaray maçı ankara, alkol fotoğrafları, soğanlı et, nike arsenal ürünleri,