HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Mart 2015 - 13:15:33
Fildişi Sahili Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Alassane Vattara danslarla karşılandı
İstanbul'a gelen Fildişi Sahili Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Alassane Vattara, Atatürk Havalimanı'nda ülkesinin vatandaşları tarafından dans gösterileri eşliğinde karşılandı.

0
İstanbul'a gelen Fildişi Sahili Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Alassane Vattara, Atatürk Havalimanı'nda ülkesinin vatandaşları tarafından dans gösterileri eşliğinde karşılandı.
Fildişi Sahili Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Alassane Vattara, eşi Dominique Vattara ile özel uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Devlet Konuk evinden gelen Fildişi Sahili Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Alassane Vattara'yı İstanbul'da yaşayan vatandaşları karşıladı. Vattara'yı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen Fildişi vatandaşları davul eşleğinde dans etti. Müziğin ritmine kapılan bazı Türk vatandaşları da danslara eşlik etti. Fildişi Sahili Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Alassane Vattara için şarkılar söyleyen, Fildişi'li vatandaşların dansları Atatürk Havalimanı'nda ilgi ile izlendi. Hızını alamayan Fildişi vatandaşlarından bazıları yerlere yatarak dans etti. Havalimanından çıkışı sırasında vatandaşlarının yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılaşan Alassane Vattara, yanlarına giderek onları selamladı. Alassane Vattara daha sonra arabasına binerek havalimanından kalacağı otele gitti.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Balıkesir Müftüsü,
Sinem Topçu,
kargo nedir,
elbistan öz,
masaüstü bilgisayar kablosuz bağlantı nasıl yapılır,
dikmen karapınar mahallesi haritası,
seferihisar noter,
turgutlu umut hastanesi,
keban oto adana,
yeşil çay üretim aşamaları,
memeliler grubundaki canlıların özellikleri,
yemen sana,
meireles çirkin hareketi,
balıkesir vergi dairesi,
suriye sınırı mayın ihalesi,
karın ağrısı buscopan,
hazal kaya jennifer lopez konseri,