Cuma11.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ESKİŞEHİR
09 Nisan 2015 - 20:48:41

Eskişehir mobese kazaları

Eskişehir'de, son 3 ayda meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Eskişehir mobese kazaları 0 Eskişehir'de, son 3 ayda meydana gelen bazı trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
İlk görüntüde yol kenarında yürüyen bir çift, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuluyor. Hızla gelen motosiklet sürücüsünün, trafik ışıklarından geçmek isteyen bir kişiye çarpmamak için manevra yaptığı sırada motosikletten düşmesi ve kaza sırasında savrulan motosikletin karşıdan karşıya geçmek isteyen şahsa çarpması da kameralar tarafından kaydedildi. Bir başka görüntü de, kırmızı ışıkta bekleyen bir sürücü kursuna ait midibüs, sinyal vermeden şerit değiştirince arkasından gelen otomobille çarpışıyor.
Kameralara yansıyan diğer görüntülerde ise, kazaların birçoğunun dikkatsizlik, tedbirsizlik ve kural ihlallerinden kaynaklandığı görülüyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Eskişehir mobese kazaları Eskişehir mobese kazaları Eskişehir mobese kazaları

Yorum Yaz:



Aramalar:

Niğde Cumhuriyet Savcılığı, Bezirhane, nusret mayın gemisi yüzdürüldü, nüfus kaydı için gereken belgeler, michael jackson ünlü dansı, ibrahim hacıosmanoğlu haluk ulusoy, yeşilay okul şiirleri, karaca iş ilanları, tanju çolak çam yağı şikayet, kadir kayan kimdir, sultanbeyli üniversite, eryaman diş, ayvansaray atışalanı, kemer yılbaşı, astana real estate, plato meslek yüksekokulu nasıl, lufthansa istanbul şubesi,