HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - YALOVA
19 Mart 2015 - 11:14:32
Doğanspor başkanı Şenol Çakırgöz aynı zamanda takımın kalecisi
Yalova 1. Amatör Küme'de mücadele eden Doğanspor'un 42 yaşındaki başkanı Şenol Çakırgöz, başkanlık görevinin yanı sıra sarı-kırmızılı ekibin kalesini de koruyor.

0
Yalova 1. Amatör Küme'de mücadele eden Doğanspor'un 42 yaşındaki başkanı Şenol Çakırgöz, başkanlık görevinin yanı sıra sarı-kırmızılı ekibin kalesini de koruyor.
1973 yılında kurulan kulüp ile aynı yaşta olan Doğanspor'un hem başkanı hem de kalecisi Şenol Çakırgöz, 2010 yılında bıraktığı futbol yaşantısına 2014-2015 sezonunda geri dönüş yaptı. Yalova 1. Amatör Küme'nin 6. haftasında İdmanocağı ile oynanan maçta sarı-kırmızılı ekibin kalesine geçen Çakırgöz, 90 dakika boyunca 2 gol yemesine karşın yaptığı kurtarışlarla da takdir topladı.
Gençlere örnek olmak istediğini belirten Doğanspor Başkanı Şenol Çakırgöz, "Kariyerim boyunca birçok önemli maça çıktım. 3 dönemdir futbol hayatına başladığım kulübüm olan Doğanspor'un başkanlığını yürütüyorum. Bu sezonun başında ise 5 yıl sonra takımımın kalesine geçtim. Hedefim her zaman gençlere örnek olmaktır. Bu doğrultuda deneyimlerimi genç arkadaşlarımla paylaşıyorum. Yeni kaleciler yetiştirmek için çaba sarf ediyorum" dedi.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
yerel mahkeme,
Kurudere köyü,
feshane parkı,
sinan engin oynadığı filmler,
jandarma jamyo,
arapça nickler,
sarıyer belediyesi ruhsat,
edinho taklit,
serdar aziz instagram,
şirvan sayılı,
helikopter kazası mynet,
bengü ne demektir,
beşiktaş belediyesi cenaze işleri,
psikolojik gaz sıkışması,
bahçelievler bomba ihbarı,
ahmet ümit sultanı öldürmek,
canik edu,