Cumartesi21.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
12 Kasım 2015 - 08:17:25

Diyarbakır Silvan'da çatışma: 1 polis şehit, 1 polis yaralı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.
Diyarbakır Silvan'da çatışma: 1 polis şehit, 1 polis yaralı 0 Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Merkez Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde 9 gün önce ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silvan ilçesinde bugün sabah saatlerinde asker ve polisin katılımıyla başlatılan geniş kapsamlı operasyon sürüyor. Sabah saatlerinde 1 askerin şehit olduğu, 3'ü asker, 2'si çocuk 6 kişinin yaralandığı, 5 teröristin de etkisiz hale getirildiği ilçedeki çatışmalar, saatler geçtikçe şiddetlendi. Teröristlerle sık sık sıcak temasların yaşandığı ilçeden bir acı haber de akşam saatlerinde geldi. İlçedeki çatışmalarda 1 polis şehit oldu, 1 polis de yaralandı. Ambulansla İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis ayakta tedavi edildi.
Öte yandan, ilçede gün boyu süren operasyonlarda öldürülen teröristlerden birinin YDG-H'ın ilçe sorumlusu Soro kod adlı Süleyman Güleç (24) olduğu öğrenildi. Güleç'in, bir süre Suriye'nin Kobani bölgesinde çatışmalara katıldıktan sonra Silvan'a geldiği kaydedildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

motorin fiyat, Gökhan Çakıcı, mogadişu son dakika, seyhan ve ceyhan, sivas gültepe anadolu lisesi, böcek hastalıkları, diyet listesi neye göre hazırlanır, benzin istasyonu hava basma, sanat eseri değerlendirme, cilvegözü sınır kapısı açıldımı, cevdet yılmaz pertek, yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşu ile sonuçlanan savaşın adı, egemen korkmaz gaziantep, öğrenim kredi ve yurtlar kurumu genel müdürlüğü, kan bağışı türleri, işitme engelli filmi, erdem başçı ali babacan,