Cumartesi15.03.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
30 Temmuz 2015 - 07:10:35

Diyarbakır Çınar'da polise saldırı: Polis Mehmet Uyar ve Osman Caran şehit oldu

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye görevi yapan polis aracına bir grup terörist tarafından silahlarla ateş açıldı. Olayda bir polis ve yoldan geçen iki vatandaş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan polis memuru ve bir vatandaş hayatını kaybetti.
Diyarbakır Çınar'da polise saldırı: Polis Mehmet Uyar ve Osman Caran şehit oldu 0 Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye görevi yapan polis aracına bir grup terörist tarafından silahlarla ateş açıldı. Olayda bir polis ve yoldan geçen iki vatandaş yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan polis memuru ve bir vatandaş hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde meydana geldi. İlçede devriye görevi yapan resmi polis aracı bir grup terörist tarafından otomatik silahlarla tarandı. Saldırıda, araç içerisinde bulunan bir polis memuru ile çevreden geçen iki vatandaş yaralandı.

Yaralılar, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak polis memuru Mehmet Uyar (30) ile yaralı vatandaş Osman Caran yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı vatandaş İbrahim Turan'ın ise ameliyata alındığı öğrenildi.

Öte yandan, saldırı sonrasında ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Çok sayıda özel harekat polisinin katıldığı operasyon sürüyor.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Avrupa Taekwondo Şampiyonası, Bağdat, felipe melo röportaj, henkel yaz stajı, tümer metin olayı, varto teknik ve endüstri meslek lisesi, yeşilay nedir görevleri nelerdir, derbi maç tarihleri, ankara şarkısı, ayşe dikbıyık, altay otomotiv, kuluçka el yapımı, kelkit ırmağında balık avı, ismail teoman güneş, kuluçka makinesi çıkım sorunları, yunanca kursları, bogdanovic marija,