Cuma20.09.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
17 Ağustos 2015 - 11:50:12

Davutoğlu - Bahçeli görüşmesi başladı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.
Davutoğlu - Bahçeli görüşmesi başladı 0 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Lideri Devlet Bahçeli arasındaki görüşme Bahçeli'nin Meclis'teki makamında başladı. Davutoğlu'nu Meclise gelişinde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ve Mustafa Elitaş karşıladı. Bahçeli, Davutoğlu'nu makam odasının girişinde karşıladı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

tavuk döner, mermer işletmesi, anadolu ajansı şanlıurfa haberleri, sabah ezanı bursa, oktay vural ulaştırma bakanı, fas şubat hava durumu, sancaktepe lazer epilasyon, aksaray devlet hastanesi cildiye doktorları, dizanteri olan kişi ne yemeli, yeni türkiye ne demek, sera çadırı, edebiyat fakültesi gazi, muhteşem yüzyıl sergisi, çanakkale valiliği resmi sitesi, polifenol resveratrol, ığdır çöp konteyneri, mehmet topuz beşiktaş,