Cumartesi21.09.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
21 Mart 2015 - 14:03:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın izleme heyeti açıklamasına Arınç'ın tepkisi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini çok sevdiğimiz için ve kamuoyunun yorumları ve eleştirilerinden dolayı yıpranıp üzüleceğini düşünerek ekran önünde konuşmasını uygun bulmuyorum" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın izleme heyeti açıklamasına Arınç'ın tepkisi 0 Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini çok sevdiğimiz için ve kamuoyunun yorumları ve eleştirilerinden dolayı yıpranıp üzüleceğini düşünerek ekran önünde konuşmasını uygun bulmuyorum" dedi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Barış Kenti Kudüs" zirvesi ile TRT Avaz'ın 6. kuruluş yılı programına katılmasının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'izleme heyeti' ile ilgili yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Arınç, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini çok sevdiğimiz için ve kamuoyunun yorumları ve eleştirilerinden dolayı yıpranıp üzüleceğini düşünerek ekran önünde konuşmasını uygun bulmuyorum" açıklamasında bulundu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Yakut Çarşı, içme suyu barajları, ab bakanlığı ortaköy, ısparta cebeci süt ürünleri, yalvaç inşaat, paris olayları, ankaragücü çaykur rize maç özeti, atakum belediyespor, mustafa yıldız son mesaj, toros far, atletico madrid real madrid maçı hangi kanalda, jet fişek sanayi, encümen para cezasına itiraz dilekçesi örneği, ömer yıldırım sevdalıyım, yırtıcı kuşlar ile ilgili bilgi, samsun adliyesi zabıt katipliği mülakat sonuçları,