Pazartesi16.09.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Mart 2015 - 15:59:52

Cem Yılmaz'ın magazin basını eleştirisi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Benimle dışarı çıkan, sokakta görülen, yanımda oturan, yan yana gülen arkadaşlarımdan, magazin haberlerindeki dil ve tavırdan dolayı özür dilerim" dedi.
Cem Yılmaz'ın magazin basını eleştirisi 0 Ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Benimle dışarı çıkan, sokakta görülen, yanımda oturan, yan yana gülen arkadaşlarımdan, magazin haberlerindeki dil ve tavırdan dolayı özür dilerim" dedi.
Usta komedyen Cem Yılmaz'ın hedefinde yine magazin basını vardı. Twitter hesabından açıklamalar yapan Yılmaz, "Benimle dışarı çıkan, sokakta görülen, yanımda oturan, yan yana gülen arkadaşlarımdan, magazin haberlerindeki dil ve tavırdan dolayı özür dilerim 'Karı-kız' diye yazmıyorlar mı bir de en çok ona tavım. Çok ayıp ama ne yaparsın tek dert bu olsun. 'Kadınlarla bir diğer kulübe geçti' gibi" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kemerköprü Mahallesi, Denizli Devlet Hastanesi, sarayburnu na nasıl gidilir, çekmeköy firma rehberi, kapalıçarşı tektaş, ahmet özhan hayatı, tefenni garaj, maddi hasarlı trafik kazası anında yapılacaklar, gittigidiyor antika arabalar, ipekyolu uluslararası fuarcılık, tam altın kaç gram dır, harun tekin nil karaibrahimgil, taksim ülkücüler, haymana tepeköy ilköğretim okulu, adalet bakanlığı rozet, dombra seçim şarkısı, uçhisar karlık evi,