Pazar03.08.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ÇANKIRI
13 Nisan 2015 - 16:46:56

Çankırı'da yurt inşaatı göçtü

Çankırı'da bir lisenin yurt inşaatındaki temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.
Çankırı'da yurt inşaatı göçtü 0 Çankırı'da bir lisenin yurt inşaatındaki temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.
Olay, Süleyman Demirel Fen Lisesinin bahçesindeki öğrenci yurdunun inşaatında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; öğrenci yurdunun inşaatında çalışan Ramazan Duman ve Adem Akbulut, temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kaldı.
İşçiler, mesai arkadaşları ve Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla toprak altından çıkarıldı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapılırken, Duman ve Akbulut, Çankırı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Duman ve Akbulut, Çankırı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan da olayın ardından inşaatta incelemelerde bulundu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Çankırı'da yurt inşaatı göçtü Çankırı'da yurt inşaatı göçtü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Paris Levallois, Kilis Valisi, kış turizmi merkezleri örnekleri, osmancık devlet hastanesi ortopedi, narkotik server, akdeniz vize, izmir doğal yaşam parkı logo, serkan çağrı malatya, aziz yıldırım süleyman hurma tape, elektrikli araçlar bize ne gibi kolaylıklar sağlıyor, av tüfekleri ve menzilleri, karaburun kahvaltı, orman haftası etkinlikleri eğitimhane, germencik fen lisesi, beylikova vikipedi, fikret orman aksaray, yeni mahalle okulu,