Cuma10.10.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
10 Aralık 2015 - 22:05:20

Bursa’da YDG-H operasyonu: 10 kişi gözaltına alındı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDG-H) yönelik operasyonda 10 kişiyi gözaltına aldı.
Bursa’da YDG-H operasyonu: 10 kişi gözaltına alındı 0 Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK'nın gençlik yapılanması olarak bilinen Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDG-H) yönelik operasyonda 10 kişiyi gözaltına aldı.
Eylül ayında Osmangazi ilçesinde düzenlenen 'teröre lanet' yürüyüşüne tepki olarak cami, iş yeri ve araçları tahrip eden ve müdahale eden güvenlik güçlerine taş, torpil, şişe ve havi fişek ile karşılık veren YDG-H üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Özel harekat polislerinin yanı sıra çevik kuvvet polisleri de katıldığı operasyonda belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi. 'Törer Örgütüne Üye Olmak' suçu kapsamında F.K., F.E., H.İ., T.T., G.T., Y.Y., F.İ., N.T., H.Y. ve B.T. gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

iPhone, İncirliova, necdet özel ne zaman genelkurmay başkanı oldu, diyetisyen randevu, küçükçekmece haber, seyhan kültür merkezi tiyatro, antalya eğitim ve araştırma hastanesi ziyaret saati, cebeci otel, roche uyuşturucu hap nedir, gümrük ve ticaret bakanlığı eş durumu tayini, altınordu halı saha, stafilokok pnömonisi tedavisi, bahçelievler ilçe emniyet müdürlüğü haritası, kiraz mevsimi dizi, aleksis tsipras manifesto, ilker aycı mail, lale devri,