HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
09 Eylül 2015 - 08:13:29
Bursa Emek'te teröre tepki eylemi
Bursa'nın Emek ilçesi Anadolu mahallesinde yapılan eylemlerde polis ekipleri eylemcilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

0
Bursa'nın Emek ilçesi Anadolu mahallesinde yapılan eylemlerde polis ekipleri eylemcilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.
Dağlıca ve Iğdır'daki şehit haberlerinin ardından Bursa'nın Emek ilçesindeki eylemlerde arbede yaşandı. Bazı gruplar 'Polise uzanan eler kırılsın' sloganları atarken bazı gruplar polis ve gazetecilere taşlar ve sopalar ile saldırdı. Dağınık gruplar halinde ara sokaklarda taşkınlık yapan grup polis ekiplerince dağıtıldı. Eylemciler HDP Emek Mahalle Temsilciği'nin camlarını ve kapılarını kırdı. Çıkan arbede de Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Akar atılan taşlardan birinin başına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralanan Akar ayakta tedavi edildi. Polis ekiplerinin tedbir ve müdahaleleri sürüyor.
(İHA)
Aramalar:
İsrail Devlet Başkanı,
özel yetenekli,
manisaspor akhisar,
michael jackson çizim,
ytü üniversitesi,
bayrampaşa posta kodu,
akpınar tekstil,
alperen ocakları neden kuruldu,
afşin elbistan termik santrali satıldımı,
gripin şarkısı,
tıp fakültesi araştırma görevlisi,
kök hücre böbrek,
kibariye çok geç olmadan,
bilecik eskişehir otobüs,
motorin fiyatları son haber,
istanbul üniversitesi ziraat mühendisliği,
güven hastanesi ücretler,