Pazartesi01.07.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MUĞLA
09 Mayıs 2015 - 14:40:26

Bodrum-Milas yolunda trafik kazası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Bodrum-Milas yolunda trafik kazası 0 Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Bodrum-Milas yolu Zeytinli Kahve mevkisinde meydana geldi. Bir otelden çıkan Eren E. (29) idaresindeki 06 FK 1686 plakalı minibüs, Mustafa Mut'un (59) kullandığı 48 T 6721 plakalı ticari araçla çarpıştı. Kazada taksi şoförü Mut ile takside bulunan Coşkun Coturan (56) hayatını kaybederken, minibüs şoförü Eren E. ve aynı araçta bulunan Murat Güneş (29) ile ticari takside bulunan Mehmet Ali Sezgin (45) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ölen 2 kişinin cesetleri ise sıkıştıkları taksiden itfaiyenin yardımı ile çıkarıldı. Savcının incelemesinin ardından Mut ve Coturan'ın cenazeleri Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol, belediye ekiplerinin temizleme çalışmalarının ardından yeniden trafiğe açıldı.
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazada kendisi de yaralanan minibüs sürücüsü Eren E. polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bodrum-Milas yolunda trafik kazası Bodrum-Milas yolunda trafik kazası Bodrum-Milas yolunda trafik kazası Bodrum-Milas yolunda trafik kazası

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mehmet Müezzinoğlu, karbonhidrat ağırlıklı beslenme, evleneceksen gel de mustafa, ilaç üreticileri, büyükçekmece belediyesi kumburgaz ek hizmet binası, ferhan şensoy ve ailesi, istiklal mahallesi hacı ibrahim parlar caddesi, michael jackson vikisöz, gönül işleri gönül yareler içinde, neler oluyor akor, fatih terim uefa konuşması sözleri, oğuz haksever nereli, murat yalçın unutamam, ersun yanal aslen nereli, emine ülker tarhan deniz baykal, uğur arslan rezaleti, yağış etkinliği nedir,