Pazar29.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BATMAN
11 Eylül 2015 - 08:35:51

Batman'da patlamamış el bombası bulundu

Batman'da gece saatlerinde polis ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmanın ardından pimi çekilmiş ve patlamamış el bombası bulundu.
Batman'da patlamamış el bombası bulundu 0 Batman'da gece saatlerinde polis ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmanın ardından pimi çekilmiş ve patlamamış el bombası bulundu.
Edinilen bilgilere göre, merkez Bağlar Mahallesi'nde dün gece polis ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışma, grubun karanlıktan faydalanıp kaçmalarıyla sona erdi. Bugün sabah saatlerinde çatışma yaşanan bölgede temizlik yapan belediye ekipleri, pimi çekilmiş bir el bombası buldu. Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra bombayı kontrollü bir şekilde patlattı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Batman'da patlamamış el bombası bulundu Batman'da patlamamış el bombası bulundu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Yılın Radyosu, kocaeli barosu futbol takımı, dursunbey farabi mesleki ve teknik anadolu lisesi, roketsan vergi no, mehmet erdem ünal, türkiye basketbol ligi sıralaması, ege üniversitesi hastanesi nükleer tıp, yıldırım caner günlerin olur, halis özkahya yorumu, yekta kopan dublaj, ukrayna ve rusya, var mısın yok musun şeyma, atiye çeşme konseri, egzersiz oyunları, sorgun sevim oto, mehmet görmez organ bağışı,