Perşembe05.03.2026
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BARTIN
02 Ağustos 2015 - 12:34:47

Bartın Mugada plajında boğulma tehlikesi

Bartın'ın Mugada plajında Sahil Güvenlik Komutanlığı ve cankurtaranların uyarılarına rağmen denize giren iki kardeş boğulma tehlikesi geçirdi.
Bartın Mugada plajında boğulma tehlikesi 0 Bartın'ın Mugada plajında Sahil Güvenlik Komutanlığı ve cankurtaranların uyarılarına rağmen denize giren iki kardeş boğulma tehlikesi geçirdi.
Bartın'ın Mugada sahilinde havanın elverişsiz ve dalga boyunun yükselmesi nedeniyle denize girişlerin yasaklandığı sırada denize giren 14 yaşındaki Buse Yücel, aşırı dalgaların etkisiyle açığa sürüklendi.Kardeşinin sürüklendiğini gören ağabey Muhammet de (23) kardeşini kurtarmak için suya atladı. Bir anda dalgalar arasında kalan kardeşler jet sky ile olay yerine giden cankurtaranlar tarafından son anda kurtarıldı.

'BACANAK' HAYAT KURTARIYOR
Boğulma olayının yaşandığı Mugada'da Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Bartın İl Özel İdaresi'nin ortaklaşa yürüttüğü Bartın Cankurtaran Altyapısının Kurulması' (BACANAK) projesinin ilk meyvesi de alınmış oldu. 2 kardeşin kurtarıldığı sırada kullanılan jet skyler proje kapsamında alınmış, 2 hafta önce Mugada plajına gönderilmişti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bartın Mugada plajında boğulma tehlikesi Bartın Mugada plajında boğulma tehlikesi Bartın Mugada plajında boğulma tehlikesi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Antaplı köyü, 2013 Guinness Dünya Rekortmeni, yunus yıldırım galatasarayı yaktı, ilaç toplama merkezi, uçak şeklinde avize, sünni ekşi, suriye türküleri, yılmaz güney hakim, türkiye odalar ve borsalar birliği emekli sandığı anlaşmalı hastaneler, iç güvenlik paketi çıkacak mı, zurnacı mehmet usta, perran kutman ilköğretim okulu, engin altay telefon, barcelona ülker, osmangazi belediyesi şikayet, hamza hamzaoğlu düğün, avusturya usulü şinitzel,