Pazar29.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
24 Temmuz 2015 - 08:13:53

Bağcılar'da polisle çatışırken öldürülen kadın terörist DHKP-C üyesi çıktı

İstanbul Bağcılar'da terör operasyonu sırasında polisle çatışan DHKP-C üyesi kadın zanlı ölü olarak ele geçirildi. Zanlının, canlı bomba şüphesi ile arandığı öne sürüldü.
Bağcılar'da polisle çatışırken öldürülen kadın terörist DHKP-C üyesi çıktı 0 İstanbul Bağcılar'da terör operasyonu sırasında polisle çatışan DHKP-C üyesi kadın zanlı ölü olarak ele geçirildi. Zanlının, canlı bomba şüphesi ile arandığı öne sürüldü.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 26 ilçede belirlenen 140 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi. IŞİD, DHKP-C ve PKK'ya karşı yürütülen operasyonlarda 70 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında Bağcılar Yeni Mahalle Bülbül Sokak'ta bir adrese düzenlenen baskın sırasında çatışma çıktı. İddiaya göre, operasyon sırasında polis koçbaşıyla kapıyı kırmaya çalıştı. Bunun üzerine içeriden polise ateş açıldı. Çıkan çatışmada DHKP-C üyesi G.Ö. ölü olarak ele geçirildi. Daha önce cezaevine girdiği öğrenilen kadın zanlının, canlı bomba şüphesi ile arandığı iddia edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Moestafa El Kabir kimdir?, Halil Paşa, karaköy jeneratör fiyatları, android işletim sistemi sunum, istanbul haydarpaşa numune eğitim ve araştırma hastanesi ferhat göçer, yerel gazete finike, muhteşem yüzyıl acı müziği, semih kaya sakatlığı, şirince en iyi kahvaltı, recep tayyip erdoğan türküsü, mesut barzani türkiye ziyareti, kürtler davalarında haklı mı, sibel siber hangi partiden, android java dersleri, hakan turan futbolcu, çanakkale savaşı ne zaman olmuştur, saruhanlı adliyesi,