Salı22.04.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ARTVİN
12 Kasım 2015 - 08:14:29

Artvin Borçka'da heyelan: 1 ölü

Artvin'in Borçka ilçesinde etkili olan yağmur sonrasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 3 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybederken, 2 kişi ise hafif yaralı olarak kurtarıldı.
Artvin Borçka'da heyelan: 1 ölü 0 Artvin'in Borçka ilçesinde etkili olan yağmur sonrasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 3 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybederken, 2 kişi ise hafif yaralı olarak kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, bugün akşam saatlerinde ilçenin Marabit Mahallesi'nde yağan yağmur sonucu oluşan heyelanda Zafer Kurtuluş'a ait 6 katlı binanın 2. katına yamaçtan gelen toprak ve yağmur suları doldu. Toprak altında kalan dairede bulunan 3 yaşındaki Zehra Durmuş AFAD ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında toprak altından ağır yaralı olarak çıkartılırken, kaldırıldığı Borçka Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Evde bulunan anne ve baba ise hafif şekilde yaralandı. Bölgede heyelan tehlikesinin sürmesi nedeniyle çok sayıda ev boşaltıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Artvin Borçka'da heyelan: 1 ölü Artvin Borçka'da heyelan: 1 ölü Artvin Borçka'da heyelan: 1 ölü Artvin Borçka'da heyelan: 1 ölü Artvin Borçka'da heyelan: 1 ölü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Beylikdüzü Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Buruk Mezarlığı, çanakkale savaşları tarihi alan başkanlığı, tıp fakültesi sınavları, yangın şarkısı, oymaağaç köyü beypazarı, cuma namazı plovdiv, gülpınar yılmaz, simge tertemiz kimdir nerelidir, 28 şubat paşaları, kuşadası cinemarin, florya metin oktay tesisleri müdürü, hergele kimdir, tuba büyüküstün ödül töreni, kaçak sigara markaları, beyoğlu belediye başkanı erzurumda, içme suyu hesap programı,