Cumartesi05.07.2025
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Aralık 2015 - 14:50:16

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na çıkan bütün sokaklar kapatıldı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından yapılan güvenlik tehdidi açıklamasının ardından konsolosluk çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Konsolosluk bugün hizmet vermezken, polis binaya çıkan bütün sokakları kapattı.
ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na çıkan bütün sokaklar kapatıldı 0 ABD İstanbul Başkonsolosluğu tarafından yapılan güvenlik tehdidi açıklamasının ardından konsolosluk çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Konsolosluk bugün hizmet vermezken, polis binaya çıkan bütün sokakları kapattı.
ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun, "muhtemel bir güvenlik tehdidine karşı" bir günlüğüne Başkonsolosluk'ta hizmet verilmeyeceğini açıklamasının ardından emniyet tedbirleri en üst düzeye çıkarıldı. Emniyet ekipleri Sarıyer Caddesi üzerinde faaliyet gösteren ABD İstanbul Başkonsolosluğuna çıkan Kaplıcalar Caddesi'ni hem araç hem de yaya girişine kapattı. Emniyet ekipleri, caddenin yanı sıra konsolosluğa çıkan bütün ara sokakları da emniyet bariyerleriyle kapattı. Konsolosluğun cadde ve sokak girişlerinde tedbirleri çevik kuvvet ve sivil polisler sağlarken, Özel Harekat Polisleri de konsolosluk önünde ve ara sokaklarda yerlerini aldı. Bütün polislerin üzerlerinde çelik yelek, ellerinde de uzun namlulu silahlar olması dikkat çekerken güvenliği toplamda 90 polisin sağladığı öğrenildi. Ana cadde girişinde de bir TOMA ve zırhlı araç hazır bekletiliyor.
Sadece konsolosluk çevresinde oturan vatandaşların giriş çıkışlarına izin verilirken vatandaşlar, "Biraz tedirgin olduk. İhbar varmış. Güvenlik için sokakları kapatmışlar. Daha önce de polis önlem alıyordu. Ama bu sefer oldukça fazla ekip var" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na çıkan bütün sokaklar kapatıldı ABD İstanbul Başkonsolosluğu'na çıkan bütün sokaklar kapatıldı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Pırıl iPhone'u, Kablosuz internet erişimi için telefonunuzu modem olarak kullanma, karabük yenice haberleri, gündüzlü köyü yozgat, kemalpaşa mermer, çanakkale savaşları görseller, son mektup programı sunucusu, yıldırım düşmesi, çaykur kapanırsa ne olur, kemik ödemine bitkisel tedavi, kahramanmaraş piazza, ahmet mahmut ünlü fıkıh kitabı, ayvalık feribot, hastalık üzerine ayetler, ferhan şensoy yeni dizi, adalet bakanı müsteşarı, isviçre nüfus piramidi,