HABERLER - KÜLTÜR-SANAT - TÜRKİYE - İSTANBUL
03 Nisan 2015 - 14:51:44
4. İstanbul Uluslararası Dans Festivali Hilton Hotel&Convention Center'da başladı
4. İstanbul Uluslararası Dans Festivali, bu yıl 80 ülkeden 2 bin ve yurt içinden 2 bin 500 katılımcısı ile barış için gökyüzüne yüzlerce balon salınarak başladı.

0
4. İstanbul Uluslararası Dans Festivali, bu yıl 80 ülkeden 2 bin ve yurt içinden 2 bin 500 katılımcısı ile barış için gökyüzüne yüzlerce balon salınarak başladı.
Hilton Hotel&Convention Center'daki festival kapsamında her yıl düzenlenen "dans karnavalı" coşkusu bu yıl Nişantaşı Abdi İpekçi Bulvarı'nda gerçekleşti. Açılış konuşmasını Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han'ın gerçekleştirdiği yüzlerce dans severin ve dansçıların da performansların sergileyeceği programda "Dansın Birleşmiş Milletleri" etkinliği kapsamında yüzlerce balon barış için gökyüzüne bırakıldı.
Festival; 3 gün boyunca gündüzleri 11.00–18.30 saatleri arasında 10 ayrı salonda dünyaca ünlü eğitmenlerden workshoplar, 21.30–01.00 saatleri arasında Dünya Latin Dansları şampiyonlarından showlar ve 01.00 – 07.00 saatleri arasında 12 ayrı salonda canlı müzik eşliğinde partilerle devam edecek. Pazar günü de ayrıca 11.00–18.00 saatleri arasında Türkiye Salsa Şampiyonası gerçekleştirilecek.
Festival 6 Nisan'da sona erecek.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Mertcan Sevimli,
Tolga Kurt,
kabataş bostancı deniz otobüsü,
kurumlar vergisi kanunu vergi kesintisi,
cumhurbaşkanlığı sarayı iletişim,
alpler ikinci el pulluk,
izzettin doğan kimdir,
adrasan ne demek,
böcek preparasyonu,
libya nato,
mezopotamya kurulan medeniyetler,
ruhani liderden lojistik merkez,
apple bilgisayar,
kola kaç kalori,
çorba yapma oyunu,
nazımiye ve çevre köyleri,
alışveriş siteleri fırsat,