HABERLER - DÜNYA - TÜRKİYE - İSTANBUL
31 Ekim 2015 - 08:27:04
224 kişinin bulunduğu Rus uçağı havada kayboldu
Rusya'ya ait Şarm El Şeyh-Petersburg seferi gerçekleştirmekte olan Airbus A-321 tipi yolcu Sina Yarımadası üzerinde kayboldu. Yetkililer, uçakta 224 yolcu ve mürettebatın bulunduğunu bildirdi.

0
Rusya'ya ait Şarm El Şeyh-Petersburg seferi gerçekleştirmekte olan Airbus A-321 tipi yolcu Sina Yarımadası üzerinde kayboldu. Yetkililer, uçakta 224 yolcu ve mürettebatın bulunduğunu bildirdi.
Mısırlı yetkililer, Rusya'nın Petersburg kentine gitmek üzere Mısır'ın Şarm El Şeyh kentinden hareket eden yolcu uçağı ile irtibatın kesildiği bildirildi. Airbus A-321 tipi uçakta çoğunluğu Ruslardan oluşan 224 yolcusu ve mürettabatı bulunduğu belirtildi. Mısırlı yetkililer, uçaktan kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra haber alınmadığını belirtti. Rus Havacılık yetkilileri ise uçağın son olarak Kıbrıs hava sahası üzerinde görüldüğünü kaydetti. Güvenlik kaynakları da Sina Yarımadası'nda uçağın kaybolduğunu doğruladı.
(İHA)
Aramalar:
GAP,
Kiriş Mahallesi,
erzurum da dolu yağışı,
kutluğ ataman dansöz,
kemalpaşa tedaş,
mahmut bayram sitesi,
ilyas salman ulan felek,
karaköy atlas outdoor,
meşrubat takımları,
tekkeköy firmaları,
suada görsel,
adnan menderes üniversitesi nazilli myo taban puanları,
yozgat kaplıcaları,
burdur belediyesi yolsuzluk,
bayraklı emlak,
yıldırım ulkat,
meireles özkahya,