Cumartesi28.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - EDİRNE
26 Temmuz 2015 - 08:48:33

2015 Kırkpınar Yağlı Güreşleri final güreşleri başladı

Edirne'de, olimpiyatlardan sonra dünyanın en eski spor organizasyonu olan tarihi Kırkpınar'da pehlivanlar, üçüncü günde er meydanına çıktı.
2015 Kırkpınar Yağlı Güreşleri final güreşleri başladı 0 Edirne'de, olimpiyatlardan sonra dünyanın en eski spor organizasyonu olan tarihi Kırkpınar'da pehlivanlar, üçüncü günde er meydanına çıktı.
Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda düzenlenen 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin üçüncü ve son günü, sabah saat 09.00'da Küçük Orta Küçük Boy, Tozkoparan Boy, Teşvik 2 Boy, Minik 1 ve Minik 2 Boy, Deste Büyük Boy, Deste Orta Boy, Deste Küçük Boy, Ayak Boy ve Baş Altı ve Başpehlivanlık kategorilerinde başladı. Bu kategorilerdeki yüzlerce pehlivan sahada yağlanarak, 50 yılı aşkın süredir tarihi Kırkpınar Er Meydanı'nda peşrev çekerek kıran kırana güreşti.
2015 Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin son gününde tüm boylarda bugün madalyalar sahiplerini bulacak ve altın kemeri alacak olan başpehlivan belli olacak.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

2015 Kırkpınar Yağlı Güreşleri final güreşleri başladı 2015 Kırkpınar Yağlı Güreşleri final güreşleri başladı 2015 Kırkpınar Yağlı Güreşleri final güreşleri başladı

Yorum Yaz:



Aramalar:

metroda zombi şakası, İbrahim Akıncı, trabzonspor rostov maçı, alabalık otomasyon kesim, deniz polisi, pilates üsküdar, samatya devlet hastanesi açık adres, hip hop kapşonlu, bursa hersek köyü, ankara büyükşehir belediyesi logo vektörel, kan bağışı özet, çalar saat programında çalan türküler, uygulama ve araştırma merkezi yönetmeliği, dağcı kol saatleri, altın madalya böyle, ağaçlandırma ne demek, iskenderun mühimmat depo komutanlığı,