Pazar22.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ZONGULDAK
22 Nisan 2015 - 17:46:12

Zonguldak Ereğli'de telefon dolandırıcılığı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi kendisini telefonla dolandıranların hesabına, bankadan kredi çekip 18 bin TL yatırdı.
Zonguldak Ereğli'de telefon dolandırıcılığı 0 Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi kendisini telefonla dolandıranların hesabına, bankadan kredi çekip 18 bin TL yatırdı.
Olay Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre R.D.'yi arayan bir kişi kendisini emniyet amiri olarak tanıtıp, hesabından 40 bin TL kredi başvurusu yapıldığını ve operasyon için hesabına 20 bin TL para yatırılmasını istedi. Kendisini emniyet amiri olarak tanıtan ve evine polis ekibi gönderdiğini söyleyen dolandırıcıya inanan R.D. 18 bin TL kredi çekip gönderdi. R.D. dolandırıldığını anlayınca polis karakoluna gidip yaşadıklarını anlattı. Emniyet yetkilileri ise polisin hiçbir şekilde vatandaşlardan para talep etmeyeceğinin bilinmesini isteyerek, bu tür yalanlara inanmamalarını istedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kenndy Caddesi, Şafak Aydın, ziyade şişhane, fatih sultan mehmet vakıf üniversitesi öğrenci yurtları, kos adası motor kiralama, tema vakfı instagram, müjdat gezen eserleri, akçaabat gezilecek yerler, haldun dormen afife jale, doğu karadeniz neresi, rusya askeri gücü, mustafa sarıgül nanayda nay, hortum görselleri, çanakkale türküsü sözleri, gümüşhane uyuşturucu operasyonu, güzellik yarışması sonuçları, mesut barzani hangi üniversite mezunu,