HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - YALOVA
08 Mayıs 2015 - 07:28:04
Yalova'da fırtına ve yağmur
Yalova'da yaklaşık yarım saat etkili olan fırtına ve sağanak yağış ilde onlarca ağacın devrilmesine, işyerlerinin camlarının patlamasına ve trafik kazalarına neden oldu.

0
Yalova'da yaklaşık yarım saat etkili olan fırtına ve sağanak yağış ilde onlarca ağacın devrilmesine, işyerlerinin camlarının patlamasına ve trafik kazalarına neden oldu.
Yalova'da akşam 21:30 sularında bir anda bastıran şiddetli fırtına sağanak yağışın da etkisi ile maddi zarara neden oldu. Fırtına nedeni ile Yalova'da bir çok bölgede onlarca ağaç devrildi. Çok sayıda ağaç dalı kırıldı. Çatılardan uçan parçalar araçların üzerine düşerek zarar verdi. Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına nedeni ile kontrolden çıkan 16-V-3919 plakalı otomobil orta refüje çarparak durdu. Kazada araç sürücüsü M.D (25) yaralandı. Ambulansla Yalova Devlet Hastanesine kaldırılan şahsın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
Öte yandan bir firmanın arka tarafında bulunan bir ağacın dalı kırılıp işletmenin üzerine düştü. Çarpmanın etkisi ile işletmenin camları kırılırken maddi hasar meydana geldi.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Samandağ,
Yalova Belediye Başkanı,
sultangazi hırsızlık olayları,
adana kışla mahallesi eczaneleri,
vakıflar genel müdürlüğü uskudar,
protestan misyoner,
çankırı cuma namazı saati,
club brugge ligi,
fildişi sahili takımı,
mehmet müezzinoğlu iftar,
kabil pilavı,
van başkale erenler köyü haritası,
manisa kulis haber,
latin dansları ayakkabısı,
roma fiumicino siena,
yeni anayasa icra kanunu,
uygulama ıphone,