Perşembe04.06.2026
HABERLER - GENEL - UKRAYNA - KİEV
11 Aralık 2015 - 12:52:51

Ukrayna'da yolsuzlukla suçlanan meclis üyesini çöpe attılar

Ukrayna'da maskeli bir grup, yolsuzluk yapmakla suçladıkları eski Meclis Üyesi Nikolay Shershun'u darp edip çöp konteynerine attı.
Ukrayna'da yolsuzlukla suçlanan meclis üyesini çöpe attılar 0 Ukrayna'da maskeli bir grup, yolsuzluk yapmakla suçladıkları eski Meclis Üyesi Nikolay Shershun'u darp edip çöp konteynerine attı.
Ukrayna'nın batısındaki Kiev kentinde aşırı sağcılardan oluşan bir grup eski Meclis Üyesi Nikolay Shershun'un ofisini bastı. Maskeli kişiler, kent çevresindeki ormanlık alanı yok ederek araziyi yağmalamakla suçladıkları Shershun'u bir süre kent sokaklarında gezdirdi. Daha sonra Shershun'u bir çöp konteynerine atan öfkeli kalabalık, ağzını kapattıkları çöp konteynerini dakikalarca tekmeledi. Öfkeli kalabalığın şiddetine maruz kalan Ukraynalı bürokratın olay yerine gelen polis tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Olayın ardından açıklama yapan Nikolay Shershun, "Beni konuşmak için çağırdılar. Ancak olay beni yumruklamalarıyla son buldu" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

üreme checkup, Kilis Valisi, psikolog bölümü, sancaktepe tekstil firmaları, iskenderun fotoğrafçılar, şenes erzik nerelidir, cebeci spor kompleksine nasıl gidilir, kurier po angielsku, baykuş oyuncağı, el arabası hakkında bilgi, tavuk yemekleri, istanbul arkeoloji müzesi, muğla güzelköy nerede, yıldıray oğur kazananlar ve kaybedenler, çapa tıp fakültesi hastanesi hematoloji bölümü, pankreas kanseri fotoğrafları, atlas jet nijerya,