Cumartesi29.06.2024
HABERLER - DÜNYA - FRANSA - MARSİLYA
26 Mart 2015 - 13:13:01

Uçağı pilot kasten mi düşürdü?

İspanya'dan Almanya'ya giderken Fransa'da düşen ve 150 kişiye mezar olan uçakla ilgili şok bir açıklama geldi: "Uçak kasten düşürülmüş olabilir"
Uçağı pilot kasten mi düşürdü? 0 İspanya'dan Almanya'ya giderken Fransa'da düşen ve 150 kişiye mezar olan uçakla ilgili şok bir açıklama geldi: "Uçak kasten düşürülmüş olabilir"
Faciayla ilgili bilgi veren Marsilya Savcısı, yardımcı pilotun uçağın irtifa kaybı sırasında bilincinin açık olduğunun ve kapıyı bilerek açmadığının belirlendiğini söyledi. Savcı, "Yardımcı pilot uçağı kasten düşürmüş olabilir" dedi.
Uçağın bakım dosyasını da istediğini anlatan Savcı, gerekli soruşturmanın yapılacağını ve konunun uzmanlarla da detaylı bir şekilde inceleneceğini söyledi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şahin Kayacı, Avea, patnos ezan vakitleri, pertek dereli köyü, yıldızeli cizözü köyü, messi yıllık kazancı, dha çerkezköy, kelebeğin rüyası belçim bilgin, uğur arslan canlı yayında ağladı, seyhan uygulama hastanesi randevu alma, moda şarkısı, gelibolu özer emlak, eski merkez bankası başkanı durmuş yılmaz, kırgızca filmler, silah eldedir mavzer eldedir, resul dindar sorma, bilecik işkur,