Cumartesi29.06.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
13 Temmuz 2015 - 16:39:48

Tuzla'da ham madde fabrikasında yangın

Tuzla'da ham madde üreten bir fabrikada çıkan yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada maddi hasar oluştu.
Tuzla'da ham madde fabrikasında yangın 0 Tuzla'da ham madde üreten bir fabrikada çıkan yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada maddi hasar oluştu.
Olay, Tepeören Özvatan Caddesi'nde Esen Mikronize Maden Sanayi içerisinde faaliyet gösteren bir fabrikada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ham madde üreten fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İş yeri çalışanlarının müdahalede yetersiz kalması üzerine durum itfaiye ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen Sultanbeyli, Kartal ve Orhanlı itfaiye ekipleri, kısa sürede alevlere müdahale etti. Yaklaşık 30 dakikalık müdahalenin ardından yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada maddi hasar oluştu.
İtfaiye ve polis ekipleri yapılan soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış nedeninin tespiti için inceleme başlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Tuzla'da ham madde fabrikasında yangın Tuzla'da ham madde fabrikasında yangın Tuzla'da ham madde fabrikasında yangın

Yorum Yaz:



Aramalar:

takipçi satın alma, gıda, rodi gedik, alışveriş siteleri parfüm, çaldıran incealan ortaokulu, ustalarından turşu kurmanın püf noktaları, bahçeşehir üniversitesi formasyon, işitme engelli yüzdesi, inegölün efsanesi, spor toto süper lig maç zamanları, mardin valiliği il sosyal etüt ve proje müdürlüğü, cemaatle sünnet namazı, yalova belediyesi ulaşım hizmetleri müdürlüğü, ısparta kaçak sigara, mehmet görmez aslen nerelidir, dövüş ringi, doruklu mersin,