Pazar22.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - TUNCELİ
22 Temmuz 2015 - 12:58:35

Tunceli Hozat'ta Yenibaş Jandarma Karakoluna silahlı saldırı

Tunceli'de bir grup terörist jandarma karakoluna taciz ateşi açtı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay nedeniyle bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
Tunceli Hozat'ta Yenibaş Jandarma Karakoluna silahlı saldırı 0 Tunceli'de bir grup terörist jandarma karakoluna taciz ateşi açtı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olay nedeniyle bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, Tunceli'nin Hozat ilçesine bağlı Yenibaş Jandarma Karakolu'na bugün öğle saatlerinde bir grup terörist tarafından taciz ateşi açıldı. Uzun namlulu silahlarla ateş açan grup, askerin anında karşılık vermesi üzerine kaçtı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın ardından bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Çok sayıda zırhlı araç ve askerin katıldığı operasyona, havadan helikopterler de destek verdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ayhan Topkara, Hasan Arık, fen fakültesi akdeniz, beylikdüzü taksim otobüsü nerden kalkıyor, garajdan çıkan antika arabalar, kağıthane olay, volkan şen açıklama, mehmet haberal ne zaman hapisten çıkacak, iran usulü pilav, sucuk ızgara tarifi, cemevi şarkıları, güneşli verem savaş, kumluca günlük hava durumu, burçak tarlası türküsü eylül, istanbul üniversitesi eczacılık fakültesi, mikrodalga fırın çalışma şekli, flamingo yolu,