Pazar08.06.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Eylül 2015 - 13:10:44

Terör protestolarında 93 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da terör olaylarını protesto eylemleri sırasında parti binaları, basın kuruluşları ile iş yerlerine zarar verdiği tespit edilen 93 kişi gözaltına alındı.
Terör protestolarında 93 kişi gözaltına alındı 0 İstanbul'da terör olaylarını protesto eylemleri sırasında parti binaları, basın kuruluşları ile iş yerlerine zarar verdiği tespit edilen 93 kişi gözaltına alındı.
İstanbul Valiliğinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen terör olayları ile ilgili olarak ilimizde de 08.09.2015 Salı günü bir takım yürüyüş ve protesto eylemleri gerçekleştirilmiştir. Terör eylemlerine tepki anlamında yapılan yürüyüşler genellikle sağduyu içerisinde ve sorunsuz olarak tamamlanmıştır. Ancak bazı ilçelerimizde parti binaları, basın kuruluşları ile iş yerlerine ızrar meydana gelmiş, olaylar esnasında herhangi bir can kaybı ve ciddi yaralanma olmamıştır. Mala zarar verme olayları ile ilgili suç işledikleri tespit edilen 93 şahıs gerekli adli işlemlerin yapılması için gözaltına alınmıştır. İl genelinde alınan üst düzey güvenlik tedbirleri kararlı ve dikkatli bir şekilde uygulanmaya devam edilecek olup, vatandaşlarımızdan kendilerini sokağa çekmeye yönelik provokasyonlara itibar etmemelerini sağduyulu davranmalarını ve güvenlik güçlerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şentaş Madencilik, Nizip yolu, bedaş fatura hesaplama, denizli çardak hava durumu, faruk çelik bugünkü toplantısı, baykuş aksesuarları, samsun emniyet müdürlüğü telefonları, eskişehirspor renkleri, mehmet çelik yerli ağıtlar, derbi maç sonuçları, ekrem çelebi bozlak, ığdır il emniyet müdürlüğü telefon numarası, kop plastik, hasan ali kaldırım nereli, didier drogba gol mü, platin varken emar çekilir mi, kop şarkı,