Çarşamba23.04.2025
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Nisan 2015 - 11:05:15

Tarık Akan ve Banu Güven teröristlere terörist diyemedi

Ünlü oyuncu Tarık Akan, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristler için 'terörist lafını kullanmak istemediğini' söyledi.
Tarık Akan ve Banu Güven teröristlere terörist diyemedi 0 Ünlü oyuncu Tarık Akan, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristler için 'terörist lafını kullanmak istemediğini' söyledi.
Beyaz TV'nin telefonla ulaştığı Tarık Akan'a, DHKP-C'li teröristlere 'terörist' deyip demediği soruldu. Akan, "Ben öyle bir laf kullanmak istemiyorum. Yapılan eylem yanlış, oraya girmeleri yanlış diyorum" dedi.

BANU GÜVEN DE DİYEMEDİ
Bir başka isim Banu Güven ise, "İçeriye giren isimlere terörist diyor musunuz?" sorusuna "Bu sorduğunuzun cevabını adliyede baskında tam olarak ne yaşandığını görerek vermek isterim. Bu plan nasıl sonlanmıştır, eylem düzene karşı bir eylem, orası net ortada. Burada kimsenin kanının dökülmemesi gerekirdi' cevabını verdi.

"SAVCI İÇİN OYNAMAM"
Berkin Elvan için sokağa çıkma çağrısı yapan klipte oynayan CHP Milletvekili Aday Adayı Tayfun Talipoğlu ise, "Berkin Elvan için yapılan bir klibin benzeri şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz için de yapılsa oynar mısınız?" sorusuna 'Hayır, oynamam" yanıtını verdi ve sorunun provokatif olduğunu savundu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Tarık Akan ve Banu Güven teröristlere terörist diyemedi Tarık Akan ve Banu Güven teröristlere terörist diyemedi Tarık Akan ve Banu Güven teröristlere terörist diyemedi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Florance Nightingale Hastanesi, ADIYAMAN, şevval sam zazaca dinle, afyon kocatepe üniversitesi myo, ümit kocasakal hakkında, ertuğrul sağlam kiminle evli, çaldıran ilçe jandarma komutanlığı, bursa polis evi, uludere sorumluları, hakim halil aydın, filinta yedinci bölüm, erzurum jandarma karakolları, karadeniz türküleri melodika notaları, ece erken öztarhan, ismet büyükataman bursa milletvekili, balat belgeseli, kışla mahallesi kentsel dönüşüm örnek daire,