HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
14 Haziran 2015 - 20:25:39
Taksim'de APO lehine eyleme müdahale
Taksim'de izinsiz gösteri düzenlemek isteyen gruba polis müdahale etti. Müdahalenin ardından gözaltına alınan göstericiler emniyete götürüldü.

0
Taksim'de izinsiz gösteri düzenlemek isteyen gruba polis müdahale etti. Müdahalenin ardından gözaltına alınan göstericiler emniyete götürüldü.
Beyoğlu İstiklal Caddesi Tünel önünde saat 19.30'ta toplanan bir grup, 'Abdullah Öcalan'a tecrit kaldırılsın' istemiyle izinsiz gösteri yapmak istedi. Tünel önünde bir araya gelen eylemciler, daha sonra örgütün sözde bayrağını açmak istedi. Bunun üzerine devreye giren polis, grubun bayrak açmasına ve eylem yapmasına izin vermedi. Grubu uyaran polis, uyarıların dikkate alınmaması üzerine bazı göstericileri gözaltına aldı. Gözaltına alınan eylemciler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
(İHA)
Aramalar:
Yavuz Papağan,
Öncüpınar,
bulgaristan yol haritası,
hüseyin aydın yayla şenlikleri,
mustafa yıldız çiğli,
dha ığdır,
siverek vergi dairesi telefon,
salih çelik nereden aday,
afyonkarahisar kalesi,
ısınma hareketleri yapılmadan oynanan oyunlarda ne tür sakatlanmalar olur,
mira kıyafetlerini nereden alıyor,
cübbeli ahmet hoca vikipedi,
inönü üniversitesi ismail şan,
felipe calderon aspecto politico,
gümüşhane üniversitesi şiir yarışması,
yılmaz vural sevgilisi,
ergenekon hahamı,