Cumartesi29.06.2024
HABERLER - DÜNYA - SUUDİ ARABİSTAN - CİDDE
06 Ağustos 2015 - 12:23:00

Suudi Arabistan'da camiye intihar saldırısı: 17 ölü

Suudi Arabistan'ın Asir vilayetindeki bir camiye intihar saldırısı gerçekleştirildi. Suudi Arabistan medyası, saldırıda 17 kişinin öldüğünü duyurdu.
Suudi Arabistan'da camiye intihar saldırısı: 17 ölü 0 Suudi Arabistan'ın Asir vilayetindeki bir camiye intihar saldırısı gerçekleştirildi. Suudi Arabistan medyası, saldırıda 17 kişinin öldüğünü duyurdu.
Suudi Arabistan'ın güneyindeki Asir vilayetinin başkenti Avha'da bulunan bir camide intihar saldırısı gerçekleştirildi. Suudi Arabistanlı yetkililer konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, bir intihar eylemcisinin camide kendini patlattığını söyleyerek, olayda çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiğini ve yaralandığını kaydetti. Suudi Arabistan medyası ise saldırıda güvenlik görevlilerinin de aralarında bulunduğu 17 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Necip Fazıl Caddesi, EİNDHOVEN, lale lokantası akhisar, afşin ünverdi, nesrin cavadzade hürriyet, burdur tefenni kaymakamı tuncay topsakaloğlu, imralı cezaevi nasıl korunuyor, yılmaz güney osmanı bulun, leylek niçin tek ayak üzerinde durur, bafra devlet hastanesi burun estetiği, çermik ilçe otogarı, balkan savaşı hakkında bilgi, harmandalı şarkı sözü, eskişehir osmangazi üniversitesi vize tarihleri, köşk otel elazığ, türkiye üniversiteleri, ataşehir emlak firması,