HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MALATYA
09 Nisan 2015 - 13:25:29
Sürüden ayrılıp kayalıklarda mahsur kalan keçileri AFAD kurtardı
Malatya'nın Arapgir ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan iki keçi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kurtarıldı.

0
Malatya'nın Arapgir ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan iki keçi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kurtarıldı.
Arapgir ilçesinin Güvercinlik Taşı mevkisinde iki keçi sürüden ayrılarak çıktıkları kayalıklardan aşağı inemeyince hayvanların sahibi Orhan Erdim, AFAD ekiplerine durumu bildirdi. Bölgeye gelen AFAD ekipleri, mahsur kalan keçilerin aşağı indirilmesi için çalışma başlattı. Keçilerin yanına halat yardımıyla inen ekipler daha sonra güvenli bir şekilde aşağı indirdi. İki keçisine sağ salim kavuşan Orhan Erdim, AFAD ekibine teşekkür etti.
(İHA)
Aramalar:
Aydın E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu,
tatlı su kefali,
ebru şallı alişan,
tifo enteriti nedir,
deccal duman,
yangın olur biz yangına gideriz nota,
sağlık üniversitesi kuruluyor,
ısparta yerel gazete manşetleri,
fiorentina cagliari,
resul dindar ve ekibi,
çanakkale kaçakçılık,
istanbul kemerburgaz üniversitesi öğrenci işleri,
yırtıcı kuşlar belgeseli belgesel,
toprak kayması zararları,
bayrampaşa uluğbey ilköğretim okulu,
olay yeri inceleme nasıl olur,
yükselen erpa asansör mersin,