Cumartesi21.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
18 Haziran 2015 - 13:52:06

Sultangazi'de banka soygunu

Sultangazi'de bir banka şubesini soyan maskeli silahlı 3 soyguncu, güvenlik kamerasına yakalandı. Soyguncuların koşarak girdikleri bankadan paraları aldıktan sonra koşarak kaçtıkları görüldü.
Sultangazi'de banka soygunu 0 Sultangazi'de bir banka şubesini soyan maskeli silahlı 3 soyguncu, güvenlik kamerasına yakalandı. Soyguncuların koşarak girdikleri bankadan paraları aldıktan sonra koşarak kaçtıkları görüldü.
Sultangazi Habipler Eski Edirne Asfaltı'nda bir bankaya giren maskeli silahlı 3 soyguncu güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip kasadan 20 bin TL almıştı. Paraları aldıktan sonra geldikleri otomobille olay yerinden kaçan zanlılar bu esnada güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

SİLAHLI SOYGUNCULAR KAMERADA
Girdikleri bankadan aldıkları paralarla kayıplara karışan 3 soyguncu güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde maskeli soyguncular koşarak bankaya giriyor. Soyguncular bir süre sonra bankadan çıkarak koşarak kaçıyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İlknur Karatepe, Ercan Fındıkoğlu, palas otel ataşehir, genel kültür zeka testi, kuyumcu diyarbakır, gaz sıkışması öldürürmü, aile ve sosyal politikalar bakanlığı nöbet, polatlı bomba ihbarı, dolu yağışı, çınar meydanı denizli, bafra vergi dairesi, karacaahmet mezarlığı türbe, erkan zengin ismail kartal, benzin garage, meram inşaat, selçuk üniversitesi uzman alımı, ahmet dursun memleketi neresi,