Perşembe15.05.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SİVAS
18 Mart 2015 - 21:47:22

Sivas Yıldızeli'de Töngel köyü ile Erenler köyü arasındaki köprünün ayağı göçtü

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Töngel köyü ile Erenler köyü arasında bulunan köprünün ayağının uçması nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.
Sivas Yıldızeli'de Töngel köyü ile Erenler köyü arasındaki köprünün ayağı göçtü 0 Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Töngel köyü ile Erenler köyü arasında bulunan köprünün ayağının uçması nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı.
Yıldız Irmağı üzerinde bulunan Töngel köyü ile Erenler köyünü birbirine bağlayan köprünün bir ayağı kar sularının erimesi ve yağışların etkisiyle coşan suya daha fazla dayanamayarak uçtu. Yıldızeli Kaymakamlığı Özel İdare ekipleri acilen köprünün bulunduğu yere giderek inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından köprünün aşırı sular nedeniyle yıkılma tehlikesi olduğu için yol ulaşıma kapatıldı.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre vatandaşların can ve mal kaybı yaşanmaması ve olası bir kazanın yaşanmaması için güvenlik açısından yol geçici olarak ulaşıma kapatıldığı belirtildi.
Yolun kapatılmasının ardından vatandaşların bilgilendirilmesi için köy muhtarları ile irtibata geçilerek yolun geçici olarak kapatıldığı bildirildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Sivas Yıldızeli'de Töngel köyü ile Erenler köyü arasındaki köprünün ayağı göçtü Sivas Yıldızeli'de Töngel köyü ile Erenler köyü arasındaki köprünün ayağı göçtü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Adana Adli Tıp Kurumu, Kızılcahamam Cumhuriyet Meydanı, kastamonu askeriye, diyanet işleri başkanlığı umre doluluk oranı, ahmet efe bilici sünnet, finike üniversitesi puanları, melikgazi tapu, yenişehir şelale evleri, ipekyolu maslak, işkur öğrenci, müslüman kardeşler terör, doğu perinçek tuncay özkan, doğu karadeniz reddet sözleri, hamburg galatasaray, meteoroloji genel müdürlüğü düzce, ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi asistanları, fişek patlatma oyunu,