HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
11 Ağustos 2015 - 01:00:37
Şırnak'ta polis servisine bombalı saldırı
Şırnak Merkez Karayolları kavşağında polis servisine el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Saldırıda herhangi bir zayiat meydana gelmedi.

0
Şırnak Merkez Karayolları kavşağında polis servisine el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi. Saldırıda herhangi bir zayiat meydana gelmedi.
Şırnak merkez Yeni Mahalle'de bulunan karayolları kavşağında saat 19.30 sıralarında polis servisinin geçişi sırasında el yapımı bomba patlatıldı. Patlamada herhangi bir yaralanmanın ya da can kaybının olmadığı öğrenildi. Etrafta bulunan iş yerlerinin çoğunda ise hasar meydana geldi.
Polis servisinde hafif bir hasar meydana geldiği belirtilirken, patlama sonrası servis akrep eşliğinde Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne doğru gitti.
Patlama sonrası polisler tarafından vatandaşların evlerine dağılmaları yönünde sık sık anonslar yapıldı. Şehir merkezinde yer yer silah sesleri yükseliyor.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Yurt İçi Seçmen Sorgulama,
tertip komitesi üyelerinin yüzleri kapalı gruba müdahale etmemesi,
akyazı üniversitesi,
fatoş güney kızı,
sanat eseri metinleri,
nevruz kutlamaları hangi ülkelerde kutlanır,
hukuk müşaviri mükerrem ünlüer,
diyadin ılıca,
ahmet altan fotoları,
kızılay kan bağışı uyuşturucu,
gazetecilik ile ilgili özlü sözler,
oyuncak tren,
devlet bahçeli son konuşması,
kahramanmaraş çoçuk hastanesi,
nezle göz yanması,
flamenko çingeneler,
altınova üroloji,