Cumartesi05.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
27 Kasım 2015 - 21:55:05

Şırnak'ta cephanelik gibi kamyon: 9 Kaleşnikof tüfek, 7 bin 440 mermi

Şırnak'ta polis ekiplerince bir kamyonda yapılan aramada 9 Kaleşnikof tüfek ile 7 bin 440 adet mermi ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
Şırnak'ta cephanelik gibi kamyon: 9 Kaleşnikof tüfek, 7 bin 440 mermi 0 Şırnak'ta polis ekiplerince bir kamyonda yapılan aramada 9 Kaleşnikof tüfek ile 7 bin 440 adet mermi ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Şırnak- Uludere karayolunda uygulama yapan polis ekiplerini fark eden kamyondaki 2 kişi kaçmaya çalıştı. Kovalamacının ardından durdurulan kamyonda arama yapan polis ekiplerince bazı bölmelere gizlenmiş vaziyette 9 Kaleşnikof tüfek ile bu silaha ait 7 bin 440 fişek ele geçirildi. Şoför H.Ç ve kamyondaki F.T gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şırnak'ta cephanelik gibi kamyon: 9 Kaleşnikof tüfek, 7 bin 440 mermi Şırnak'ta cephanelik gibi kamyon: 9 Kaleşnikof tüfek, 7 bin 440 mermi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Özlem Mutluay Soyer, Piyalepaşa Bulvarı, lenfoma ve ısırgan otu, torba yasa linyit, akdeniz üniversitesi hastanesi nöroloji doktorları, apple tablet, maliye bakanı açıklama, internet sitesi çevirici, bomba toplama, afat başvuru, mali müşavir forum, diyarbakır eğitim ve araştırma hastanesi romatoloji, lagos giyim, atina kolonaki, balıkesir altıeylül posta kodu, yarım altın çerçeveli, sağlık bakanlığı iş zekası,