HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
27 Temmuz 2015 - 16:04:16
Şırnak Cizre İlçe Devlet Hastanesi'ne silahlı saldırı düzenlendi
Şırnak'ın Cizre İlçe Devlet Hastanesi'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

0
Şırnak'ın Cizre İlçe Devlet Hastanesi'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.
Teröristler, Mardin'in Nusaybin ilçesinin ardından Şırnak'ın Cizre ilçesinde de sağlık kuruluşların hedef almaya başladı. Edinilen bilgilere göre, ilçedeki Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi'ne kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ateşte 2 kurşun poliklinik girişindeki cama isabet etti. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken, polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Erbil,
ŞIRNAK,
iletişim fakültesi mezunları uzman yardımcılığı,
son mektup hakan altun,
arsenal paslı gol,
haseki eğitim ve araştırma hastanesi çalışanları,
vodafone lira transfer,
menemen gar,
eskişehir mustafa kemal paşa mahallesi harita,
kemah jail,
anamur resımlerı,
marmara üniversitesi iletişim fakültesi olay,
meningokok zvraceni,
difteri hastalığının belirtileri,
hatay jandarma,
berrak tüzünataç pantene,
kemal kılıçdaroğlu ve eşi,