Perşembe10.07.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SİİRT
03 Haziran 2015 - 14:10:29

Siirt-Pervari yolunda heyelan

Siirt-Pervari karayolunun 40. kilometresinde devam eden karayolları çalışması esnasında heyelan meydana gelirken, dev bir kaya parçası da yola düştü.
Siirt-Pervari yolunda heyelan 0 Siirt-Pervari karayolunun 40. kilometresinde devam eden karayolları çalışması esnasında heyelan meydana gelirken, dev bir kaya parçası da yola düştü.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Siirt-Pervari karayolunda yol genişletme çalışmaları yapıldığı sırada yaşanan heyelanla birlikte büyük kaya parçasının yuvarlanarak yol kenarında bulunan kum birikintisine çarparak durduğu ve yolun trafiğe kapandığı belirtildi. Şans eseri heyelan meydan geldiği sırada bir aracın geçmediğini belirten görgü tanıkları, "Koca bir kaya dev bir gürültüyle yuvarlandı ve yolda bulunan kum birikintisine çarparak durdu. O esnada yoldan bir aracın geçmesi durumunda olacakları kimse tahmin bile etmek istemez. Kayanın yuvarlandığı noktada bir köy vardı eğer kaya durmasaydı köyün üzerine düşebilirdi" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Siirt-Pervari yolunda heyelan Siirt-Pervari yolunda heyelan

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dutlukır mevkisi, Sait Demir, muhsin yazıcıoğlu gülen, alabalık üremesi, seferihisar pazarı, tunçbilek ışık ilköğretim okulu, tavuk haşlama süresi, engin alan bil oğlum, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi giden otobüsler, fatih ürek güldür güldür, pilav lapası nasıl yapılır, babıali kelime anlamı, sungurlar çekim yerleri, sungurlar unutulmaz sahneler, manisa merkezefendi devlet hastanesi fizik tedavi, izmir turgutlu devlet hastanesi, hafsa sultan hamamı,