HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SİİRT
03 Haziran 2015 - 14:10:29
Siirt-Pervari yolunda heyelan
Siirt-Pervari karayolunun 40. kilometresinde devam eden karayolları çalışması esnasında heyelan meydana gelirken, dev bir kaya parçası da yola düştü.

0
Siirt-Pervari karayolunun 40. kilometresinde devam eden karayolları çalışması esnasında heyelan meydana gelirken, dev bir kaya parçası da yola düştü.
Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Siirt-Pervari karayolunda yol genişletme çalışmaları yapıldığı sırada yaşanan heyelanla birlikte büyük kaya parçasının yuvarlanarak yol kenarında bulunan kum birikintisine çarparak durduğu ve yolun trafiğe kapandığı belirtildi. Şans eseri heyelan meydan geldiği sırada bir aracın geçmediğini belirten görgü tanıkları, "Koca bir kaya dev bir gürültüyle yuvarlandı ve yolda bulunan kum birikintisine çarparak durdu. O esnada yoldan bir aracın geçmesi durumunda olacakları kimse tahmin bile etmek istemez. Kayanın yuvarlandığı noktada bir köy vardı eğer kaya durmasaydı köyün üzerine düşebilirdi" dedi.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Down sendromlu insanlar,
Yaşamak Denen Bu Zahmetli İş,
siyaset psikolojisi ve toplumsal sorunlar,
beylikdüzü vergi dairesi telefon,
sirtaki tarihçesi,
enerji piyasası düzenleme kurulu yönetmeliği,
asker giyim malzemeleri,
gelin arabası güzel yazılar,
piyano şarkısı,
fidye toruna düşermi,
semih kaya transfer ücreti,
balat alka evleri,
şota arveladze emre belözoğlu,
köy enstitüleri eğitim,
hangi kuş türleri konuşur,
imralı görüşmesi,
hakkari tıp,