Cumartesi05.10.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
14 Kasım 2015 - 08:31:18

Şehit askerler İbrahim Bağcı ve Selim Vural memleketine uğurlandı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler tarafından araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki asker, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
Şehit askerler İbrahim Bağcı ve Selim Vural memleketine uğurlandı 0 Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler tarafından araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan iki asker, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.
Diyarbakır-Bingöl karayolu üzerinde bulunan Lice ilçesi Ziyaret Tepe mevkiine teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının, askerlerin arazi arama-tarama faaliyeti yürüttüğü sırada infilak etmesi sonucu şehit olan uzman çavuşlar İbrahim Bağcı ve Selim Vural için cenaze töreni düzenlendi. Diyarbakır Asker Hastanesi'nde düzenlenen törene Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
Törenin ardından şehitlerden Selim Vural'ın cenazesi memleketi Tekirdağ, İbrahim Bağcı'nın cenazesi ise memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şehit askerler İbrahim Bağcı ve Selim Vural memleketine uğurlandı Şehit askerler İbrahim Bağcı ve Selim Vural memleketine uğurlandı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Maliye Bakanı, Bartın-Abdipaşa yolu, emre belözoğlu kızı, var mısın yok musun söyle ne olur, dumlupınar üniversitesi veterinerlik fakültesi, altınova köprü, kemalpaşa zeytinlik, michael jackson ayakkabısı, oltu devleti, tunceli şehitlik, nevşehir temayül yoklaması sonuçları, hayvan barınağı yenimahalle, nüfus müdürlüğü gebze, çanakkale kaçakçılık şube, şili güherçilesi nedir, podyum şarkısı dinle, fenerbahçe kulübü telefon numaraları,