Pazar22.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ŞANLIURFA
21 Temmuz 2015 - 08:37:55

Şanlıurfa'da yürüyüş ve basın açıklaması yasağı

Şanlıurfa'da muhtemel olayların önüne geçebilmek için her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma ve benzeri etkinliklerin yasaklandığı açıklandı.
Şanlıurfa'da yürüyüş ve basın açıklaması yasağı 0 Şanlıurfa'da muhtemel olayların önüne geçebilmek için her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma ve benzeri etkinliklerin yasaklandığı açıklandı.
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Anayasamızda ve kanunlarda öngörülen sınırlandırma ve yasaklama şartlarını doğrudan ve açıkça oluşturduğu değerlendirilen eylemlerin gerçekleştirilmesi durumunda meydana gelebilecek istenmeyen olayların engellenebilmesi, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesine ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 17. maddesine istinaden diğer illerden katılımlarla birlikte yapılması muhtemel her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma vb. etkinliklerin ilimiz merkez ve ilçelerinde yapılması yasaklanmıştır" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yarbaşı beldesi, Timsah Arena gelirleri, belçika havalimanı, dolapdere operasyonu, otopsi ameliyat oyunları, torba yasa üniversiteden atılma maddesi, manisa merkezefendi devlet hastanesi fatih haskaraca, istiklal marşı niçin sınıfta bulunur, faik öztrak ekonomi, akyazı vip, tarsus emniyet müdürlüğü, ali demir email adresi, selçuk yılmaz dinle, emniyet genel müdürlüğü şikayet, orman haftası kutlama programı, akçakale oyun havaları, mustafa demir imam,