Pazar22.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
22 Temmuz 2015 - 12:53:59

RTÜK Başkanlık seçimi ertelendi

RTÜK'te başkan seçimi için yapılan oylamanın ilk iki turunda sonuç çıkmayınca oylama 29 Temmuz 2015 tarihine ertelendi.
RTÜK Başkanlık seçimi ertelendi 0 RTÜK'te başkan seçimi için yapılan oylamanın ilk iki turunda sonuç çıkmayınca oylama 29 Temmuz 2015 tarihine ertelendi.
RTÜK başkanlığı için ilk iki tur oylaması yapıldı. Oylamanın ilk turunda AK Parti Kontenjanından İlhan Yerlikaya, MHP'den Esat Çıplak ve HDP'den Ersin Öngel yarıştı. CHP kontenjanından üye olan Ali Öztunç ise adaylıktan çekildi. İlk tur oylamada Yerlikaya'ya 4 oy, Çıplak'a 4 oy, Öngöl'e ise 1 oy çıktı. İkinci turda da oylar aynı oldu. İlk iki turda da sonuç alınamayınca başkanlık seçimi için yapılacak oylama 29 Temmuz'a ertelendi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mustafa Akbaş, Emmanuel Emenike'nin resmi twitter hesabı, ibrahim hacıosmanoğlu kaç yaşında, ediz hun dini, zühal beştepe, mekke otelleri, simge tertemiz formunu nasıl koruyor, tunçbilek kömürü kaç kalori, abdullah gül üniversitesi uzaktan eğitim, barcelona ekşi, elazığ asri mezarlığı telefon, aselsan ölen mühendis, izzettin doğan istifa, allı turnam aysun gültekin, meyve budama, çiçek vikipedi, güngören mahallesi satılık daire,