Çarşamba30.04.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BİTLİS
29 Temmuz 2015 - 21:28:49

PKK yine yol kesti, araç yaktı

Bitlis'in Hizan-Tatvan karayolunda eylem yapan bir grup PKK'lı, yolu ulaşıma kapatırken, Bitlis-Diyarbakır karayolunda ise 2 iş makinesini ateşe verdi.
PKK yine yol kesti, araç yaktı 0 Bitlis'in Hizan-Tatvan karayolunda eylem yapan bir grup PKK'lı, yolu ulaşıma kapatırken, Bitlis-Diyarbakır karayolunda ise 2 iş makinesini ateşe verdi.
Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında bir grup PKK'lı Hizan-Tatvan karayolunun 25. kilometresindeki Hazro Deresi mevkisinde yolu keserek yoldan geçen vatandaşlara örgüt propagandası yaptı. Bu sırada yoldan geçen ve teröristlerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araca arkadan ateş açıldı. Açılan ateş sonucu araçta bulunan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaralanan şahıs, kendi imkanlarıyla Tatvan Devlet Hastanesi'ne ulaştı. Şahıs burada tedavi altına alınırken, güvenlik güçlerinin bölgeye sevk edilmesinin ardından yol ulaşıma açıldı.
Öte yandan Bitlis-Diyarbakır karayolunun 35. kilometresinde yol kesen terör örgütü PKK mensupları, burada tünel inşaatında çalışan 2 iş makinesini ateşe verdi. Olay üzerine Bitlis-Diyarbakır karayolunun Arıcılık mevkiinde, herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için güvenlik güçlerince yol ulaşıma kapatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gülhane Parkı, sesli görüşme, bomba çiftetelli, ayetullah sümer vikipedi, ülkemizin müze ve ören yerleri, sivas numune hastanesi gastroenteroloji doktorları, bademli koop, prof çetin doğan, beyoğlu günlük kiralık ev, sivas emniyet müdürlüğü şehitlerimiz, stafilokok cinsi mikroplar, ikinci dünya savaşı yıllarında türkiye ekonomisi, yolcu otobüsü kampanyaları, ankara emniyet müdürlüğü şehitlerimiz, passolig ligi, meteoroloji genel müdürlüğü teşkilat ve görevleri hakkında kanun, ahmet aydın vücut geliştirme,