Salı26.08.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ORDU
30 Mart 2015 - 21:39:17

Ordu'da kaybolan Yadikar Eren ölü bulundu

Ordu'da 9 Mart'ta kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Yadikar Eren, Akkuş Esentepe Mahallesi'nde ölü bulundu.
Ordu'da kaybolan Yadikar Eren ölü bulundu 0 Ordu'da 9 Mart'ta kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan Yadikar Eren, Akkuş Esentepe Mahallesi'nde ölü bulundu.
Ünye'nin Pelitliyatak Mahallesi'nde ikamet eden ve psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtilen Yadikar Eren(30), 9 Mart 2015 Pazartesi günü evden ayrılarak kayboldu. Başta ailesi olmak üzere yakınları tarafından aranmadık yer bırakılmayan Yadikar Eren, ikamet ettiği Pelitliyatak Mahallesi'nden yaklaşık 10 km uzaklıktaki Akkuş ilçesine Bağlı Esentepe Mahallesi'nde bu sabah ölü olarak bulundu.
Esentepe'de bir vatandaş tarafından ormanlık alanda bir ceset bulundu ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, ilk incelemenin ardından kayıp olan Yadikar Eren'in ailesine haber verdi. Ailenin, cesedin Yadikar Eren'e ait olduğunu belirtmesi üzerine, Akkuş Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemeden sonra genç kızın cesedi otopsi için Akkuş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Motorinin litre tavan fiyatı, Kadıköy-Adalar iskelesi, tire ilçe milli eğitim, aksaray devlet hastanesi kadın doğum randevu, cahit altunay nerelidir, mustafakemalpaşa yıldız otel, ergenekon sanığı kasım gençyılmaz, şahin sucukları reklamları, sermaye piyasası kurulu lisanslama sınavı, yavuz bingöl öykü gürman, altınova çiçek ortaokulu, fatih projesi matematik sunuları, koyun fiyatları aksaray, yök ömer demir görevden alındı, adana nasıl bir yer, azerbaycan çayı, odessa şehir merkezi,