Cumartesi15.03.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ANKARA
17 Mart 2015 - 04:33:59

Öğrencisini yaralayan öğretmenin cezası belli oldu

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir okulda öğrencisini falçata ile boğazından yaraladığı öne sürülen öğretmen 5 ay hapis cezası aldı.
Öğrencisini yaralayan öğretmenin cezası belli oldu 0 Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir okulda öğrencisini falçata ile boğazından yaraladığı öne sürülen öğretmen 5 ay hapis cezası aldı.
Etimesgut ilçesinde bulunan Ülkü Ahmet Duruoy Ortaokulu'nda geçen yıl meydana gelen olayda 12 yaşındaki B.N.Ç isimli öğrenci, öğretmeni O.Ö. tarafından boğazından falçata ile yaralandığını öne sürdü. Öğrencinin ailesi, öğretmenden şikayetçi oldu. Görülen dava sonucunda öğretmen O.Ö. 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğretmen ayrıca başka bir okulda görevlendirildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Öğrencisini yaralayan öğretmenin cezası belli oldu Öğrencisini yaralayan öğretmenin cezası belli oldu

Yorum Yaz:



Aramalar:

Harun Tekin, hamile iken araba kullanmak, haliç kongre merkezi bugün, tır şöförü arayan firmalar, üsküdar belediyesi tiyatro, bahar şenlikleri denizli, milli eğitim bakanlığı okul yönetim bilgi sistemi, beşiktaş taraftarı ile ilgili yorumlar, nazilli doğa koleji, kadlec ile ilgili yorumlar, dalyan villa rent, keremcem çirkin ördek, muratpaşa cimnastik salonu, pınarbaşı adliyesi, zincirlikuyu mezarlığı telefon numarası, topkapı sarayı fotoğrafları, haliç psikoloji,