Salı13.05.2025
HABERLER - DÜNYA - MISIR - KAHİRE
04 Aralık 2015 - 11:55:32

Mısır'ın başkenti Kahire'de çalıştığı restorana saldıran işçi, 16 kişiyi öldürdü

Mısır'ın başkenti Kahire'de bulunan bir restorana gerçekleştirilen molotofkokteylli saldırıda en az 16 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Mısır'ın başkenti Kahire'de çalıştığı restorana saldıran işçi, 16 kişiyi öldürdü 0 Mısır'ın başkenti Kahire'de bulunan bir restorana gerçekleştirilen molotofkokteylli saldırıda en az 16 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Yetkililer, saldırganın restoranda çalışan bir kişi olduğunu belirtti. Restoranın bodrum katında olduğu, içeride bulunanların kaçmasını sağlayacak bir çıkış rotasının bulunmadığı ifade edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Prof. Dr. Haluk Selvi, Mahmut Özen, lale resulova, sinop cezaevi iletişim, trabzon gazeteleri, ankara barosu tesisleri, yasemin çongar milliyet, pamukkale cam, kahire ezan vakitleri, cuma namazı şartları, şirvan ilçe mem, islamda intihar saldırısı, uçak nasıl kalkar, kocasinan eczaneleri, hotspot hatası, fidan zeybek, tutak fatih sultan mehmet ilkokulu,