HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Kasım 2015 - 12:11:40
Melo, Galatasaray'ı değil Fenerbahçe'yi unutamadı
Sezon başında Galatasaray'dan İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Felipe Melo, "Bir zamanlar Türkiye'de 'Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenemiyorsunuz' deniliyordu. Onların stadında şampiyon olduk. Hayatımda hiç almadığım kadar büyük zevk aldım" dedi.

0
Sezon başında Galatasaray'dan İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Felipe Melo, "Bir zamanlar Türkiye'de 'Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenemiyorsunuz' deniliyordu. Onların stadında şampiyon olduk. Hayatımda hiç almadığım kadar büyük zevk aldım" dedi.
İtalya Ligi Serie A'da lider olan Inter'in kötü bir futbol oynadığı yorumlarına yanıt veren Melo, İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'a vediği röportajda, "Bu tip şeylere artık kızmıyorum bile. Bir zamanlar Türkiye'de 'Fenerbahçe'yi kendi sahasında yenemiyorsunuz' deniliyordu. Sonra ne oldu biliyor musun? Onların stadında aldığımız beraberlikle şampiyon olduk ve şampiyonluk turu sırasında ışıkları söndürdüler, boş tribünler önünde tur attık. Onların taraftarları stadı terk etmişlerdi, bizimkileri ise stada almıyorlardı. Hayatımda hiç almadığım kadar büyük zevk aldım. Kim bana o derbi hakkında o cümleyi tekrarlasa ona sadece bir şey söylüyordum; 'Biz şampiyon olduk'. Bunu başkalarının ne dediğinin önemi olmadığını anlatmak için söylüyorum, bu ve başka durumlar için" şeklinde konuştu.
(İHA)
Aramalar:
Sabit Arıcıoğulları,
Serdar Ortaç,
hakan turan cep telefonu,
erzurum kavak mahallesi şafak operasyonu,
kuzey kumsal çanakkale türküsü,
mehmet şimşek baba oldu,
sağlık bakanı mehmet müezzinoğlu danışmanları,
akustik gitar kutusu,
kanser hastalığı nasıl yenilir,
resmi gazete erken emeklilik var mı,
işitme engelli ne iş yapar,
veysel eroğlu aday,
beştepe vikipedi,
manavgat metro,
hazal kaya filmler,
peştuca türkçe çeviri,
balyoz davasında verilen karar,