Cumartesi28.09.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - MARDİN
07 Ekim 2015 - 19:05:39

Mardin Nusaybin'de Suriye sınırına hendek kazma çalışması

Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Suriye'nin Kamışlı kenti arasındaki sınır bölgesinde Türk askerleri tarafından gerçekleştirilen hendek kazma çalışmaları sürüyor. Kazı çalışmalarının sınırın Cizre ilçesine kadar devam edeceği öğrenildi.
Mardin Nusaybin'de Suriye sınırına hendek kazma çalışması 0 Mardin'in Nusaybin ilçesi ile Suriye'nin Kamışlı kenti arasındaki sınır bölgesinde Türk askerleri tarafından gerçekleştirilen hendek kazma çalışmaları sürüyor. Kazı çalışmalarının sınırın Cizre ilçesine kadar devam edeceği öğrenildi.
Nusaybin ile Suriye'nin Kamışlı kenti arasındaki tampon bölgede Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan hendek kazma çalışmaları sürüyor. Mayınlı alanda gerçekleştirilen sınırdaki hendek kazma çalışmaları iş makineleri ile devam ederken, hendeğin Şırnak'ın Cizre ilçesine doğru kazılmasına devam ediliyor. Sınıra kazılan hendek ile kaçak geçişlerin önlenmesinin hedeflendiği belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bağışlı köyü, Siri, vizontele vikipedi, katolik joga, kastamonu otomasyon, manisa tarzanı öyküsü, hasan kuru kafa, fidan şiiri, veba latincesi, ak parti genel merkezi ankara, çanakkale destanı özeti nedir, ulu cami bursa kısa bilgi, meryem uzerli bebeği, gümrük ve ticaret bakanlığı kurumsal kimlik, lapseki yeniceköy haritası, marlon brando house, ısparta okullar tatil mi,