Pazar30.06.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Haziran 2015 - 12:12:25

Maltepe'de minibüsçüler polise saldırdı

İstanbul Maltepe'de minibüs şoförleri polise saldırdı. Yaşanan arbedede bir minibüsçü bacağından yaralandı.
Maltepe'de minibüsçüler polise saldırdı 0 İstanbul Maltepe'de minibüs şoförleri polise saldırdı. Yaşanan arbedede bir minibüsçü bacağından yaralandı.
İstanbul Maltepe'de uygulama yapan trafik polisiyle fazla yolcu aldığı için durdurduğu minibüs sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışmaya diğer minibüs şoförleri de dahil oldu ve grup bir anda polise saldırdı. Yaşanan arbedede polisin silahından çıkan kurşun bir minibüsçüyü yaraladı.
Polis memuru kaçarken, öfkeli minibüs şoförleri polis otosuna da saldırdı. Ayağından yaralı şoför hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çevredeki vatandaşlar ise minibüsçülere tepkiliydi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kaçkar Televizyonu, Felipe Melo, emrah kaya intiharı, lahor data drbar, kızıl nedir, yüksek seçim kurulu liste sorgulama, melikgazi belediyesi, karaciğer değerleri yüksek olursa ne olur, kahire üniversitesi denklik, takvim çizelgesi, palas fidas, balıkesir kasaplar mahallesi sağlık ocağı, berksan iyiki doğdun, kahramanmaraş pazarcık hava durumu, ısparta yemek, mehdi eker bakan yardımcısı, akkuyu nükleer santrali inşaatı,