HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - KONYA
01 Temmuz 2015 - 19:01:24
Konya Selçuklu'da Tropikal Kelebek Bahçesi açılıyor
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından turizme kazandırılan ve kendine özgü tasarımıyla Türkiye'de ilk olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi açılıyor.

0
Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından turizme kazandırılan ve kendine özgü tasarımıyla Türkiye'de ilk olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi açılıyor.
Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip ve içerisinde 15 farklı türde binlerce kelebeğin uçtuğu Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'nin resmi açılışı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ni Konya'ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Geçtiğimiz ay ziyaretçi kabulüne başladığımız Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'nin resmi açılışını Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz. 3 Temmuz Cuma günü saat 18.00'de yapılacak olan büyük açılışa tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.
Konya'nın en büyük parkı olan Kelebekler Vadisi Parkı'nda yer alan ve kelebek figüründeki mimari yapısıyla Konya'nın simge eserleri arasına giren Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, bin 600 metrekarelik kelebek uçuş alanı olmak üzere toplamda 7 bin 600 metrekarelik bir kullanım alanına sahip. Kelebek bahçesi, 98 türe ait 20 bin adet tropikal bitkiye ve 15 türde yaklaşık 6 bin kelebeğe doğal yaşam alanı sunuyor.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Yılın Telekomünikasyon Şirketi,
İrfan Aktar,
taraf gazetesi seçimlerde hile,
bağlama oyunu,
çerkes müzikleri apsuva,
istiklal marşı metni,
mete kalkavan olaylı maçı,
muhammed mursi ne kadar oy aldı,
umut bulut juve,
hip hop öncüleri,
pepe meyve şenliği,
turgay demirel kimdir,
berrak tüzünataç galip derviş,
murat hazinedar nereli,
hülya avşar roman,
mermer temizleyici,
otel jakuzi,