Cuma20.09.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KAYSERİ
16 Nisan 2015 - 21:41:12

Kayseri Melikgazi'de evden eve nakliyat firması yandı

Kayseri'de çıkan yangında, evden eve nakliyat yapan bir kişinin büro olarak kullandığı baraka yanarak kül oldu. Yangında ekmek teknesi kül olan adamı komşuları sakinleştirmek için büyük uğraş verdi.
Kayseri Melikgazi'de evden eve nakliyat firması yandı 0 Kayseri'de çıkan yangında, evden eve nakliyat yapan bir kişinin büro olarak kullandığı baraka yanarak kül oldu. Yangında ekmek teknesi kül olan adamı komşuları sakinleştirmek için büyük uğraş verdi.
Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Gülük Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde evden eve taşımacılık yapan M.D.'ye ait büro olarak kullanılan barakada yangın çıktığı öğrenildi. İhbar sonrasında olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına anında müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen hızla yayılan alevlere teslim olan baraka ve içindekiler yanarak kül oldu. soğutma çalışmaları sırasında bir itfaiye eri tarafından çıkarılan tüpün patlamaması çevredekilere rahat nefes aldırırken, ekmek teknesi kül olan M.D.'yi komşuları sakinleştirmek için büyük çaba sarf etti.
Yetkililer, yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kayseri Melikgazi'de evden eve nakliyat firması yandı Kayseri Melikgazi'de evden eve nakliyat firması yandı Kayseri Melikgazi'de evden eve nakliyat firması yandı Kayseri Melikgazi'de evden eve nakliyat firması yandı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Cafer Yıldırım, Güzelyalı Yat Limanı, maslak rakım, marlon brando yahudiler, kayseri erciyesspor ziya eren, melikgazi çay bağları, kök hücre plastisitesi, işkur genel müdürü istifa ettimi, palu rap, feshane haber, samsun atakum, tır araba taşıma oyunu, özgecan aslan ultraslan, gümüşhane üniversitesi nerede, tarihi eser cam vazolar, meteoroloji genel müdürlüğü malatya, palandöken mountain,